De Tool is een online werplek

De Intelligent Bewegen Tool is een stevig online systeem dat je werk makkelijker, inspirerender en doeltreffender maakt. Dat doet de Tool door je te ondersteunen met de juiste kennis, handige functies en een sterk netwerk. Tegelijkertijd kun je de Tool zien als een archief waarin belangrijke informatie staat opgeslagen waar je snel en makkelijk bij kunt. Na gratis registratie krijg je al toegang tot deel van de Tool!

Inloggen in de Tool

Functionaliteiten

Het doel van de Intelligent Bewegen Tool is jouw werk makkelijker, inspirerender en doeltreffender maken. Dit zijn een aantal handige functies die je direct kunt gebruiken. Klik hier om in te loggen.

Intakeformulier

Klik je eigen digitale intakeformulier in elkaar of gebruik een standaard. Zo staan alle belangrijke gegevens van jouw deelnemer netjes opgeslagen in het systeem. Je kunt er ook een PDF van maken en versturen.

Oefeningen

Je krijgt direct toegang tot honderden oefeningen. Deze zijn ontworpen door professionals van de community. Met de slimme filterfunctie heb je snel een selectie van relevante oefeningen die je zoekt voor jouw specifieke situatie.

Advies op maat

Als je wilt genereert de Tool binnen een paar klikken een advies op maat van oefeningen. Doordat oefeningen worden beoordeeld door professionals uit het werkveld weet het systeem de beste opties voor jou bovenaan te plaatsen.

Forum

Dit is een discussieplek voor interessante vragen, meningen en andere onderwerpen. De bijdragen worden gearchiveerd, waardoor een gesprek over langere tijd wordt gevoerd en tot verdieping of een oplossing kan komen.

Privé chat

Je kunt privé berichten sturen en ontvangen. Dat betekent dat je in één klap rechtstreeks in verbinding staat met professionals die beweging inzetten als middel voor persoonlijke groei. Zo heb je snel persoonlijk contact als dat nodig is.

Gratis versie of abonnement?

Na gratis registratie kun je gebruik maken van een deel van de Tool. Je krijgt automatisch toegang tot het forum (exclusief het intervisie deel), een vast aantal oefeningen en een vast aantal items uit de kennisbank. Wil je serieuzer aan de slag, dan kun je een abonnement nemen voor € 25,- per maand of € 250,- per jaar. Dan heb je ongelimiteerd toegang tot de items in de kennisbank, oefeningen, adviesfunctie, intakeformulieren, klantgegevens, forum en privé chatfunctie. 

Ik wil een account

Geen winstoogmerk

De Intelligent Bewegen community is er van en voor elkaar. Het doel is niet om winst te maken, maar om lichaamsbeweging op een effectieve manier terecht te laten komen op plekken waar mensen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Samen streven we naar een gezondere, wijzere maatschappij die meer met zichzelf en elkaar is verbonden. De inkomsten die via de Tool of donaties worden gegenereerd gaan terug in de community. Dat betekent concreet dat gelden enerzijds gebruikt worden om de kosten te dekken en anderzijds om het geheel verder te ontwikkelen.

Ik wil een donatie doen

© 2023 Intelligent Bewegen | Privacy Policy | Cookies